BejelentésTip-Top Ingatlanok
Cégünk szemlélete a megbízhatóság, a pontosság és a legfrissebb információ megszerzése!

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.Hírek
Ismét a londoni West End a világ legdrágább irodapiaca

Újra a londoni West End a világ legdrágább irodapiaca – derül ki a CB Richard Ellis (CBRE) kutatásából. A globális irodabérleti jelentés szerint Tokió belső központja a második helyre csúszott, míg a japán főváros külső központja a harmadik legdrágább irodapiac a világon. Hong Kong központi üzleti negyede és Moszkva a negyedik és ötödik a közel 180 várost összesítő globális listán.

tovább >>


"2010 már a tervezés éve lesz" - Interjú Baross Pállal

Hogyan látta az Allee-ban a szénmonoxid-mérgezést az ING? Milyen eredményt hoztak a hatósági vizsgálatok? Műszaki hiba vagy emberi mulasztás történt a tulajdonos szerint? Valóban tárgyalásokat folytat az ING az Allianz-cal az Allee értékesítéséről? Miért lesz nehéz év 2010? Kiesnek -e a csontvázak jövőre a szekrényből?

tovább >>

Szolgáltatásaink


Ingatlanok értékesítése


Cégünk fő tevékenységi köre, az ingatlan értékbecslés, közvetítés, eladó és vevő egyenrangú kezelése, illetve bérlemények közvetítése. Igény esetén hitel tanácsadással is foglalkozunk, 30 bank ajánlatai közül választhatnak. Tevékenységi területünk főként Budapest és Pest Megye.

Szakképzett és gyakorlott munkatársaink a megbízásra felkínált ingatlanokat felkeresik, helyszíni szemlét tartanak, fotót készítenek. Segítséget és javaslatot adunk az ár kialakításában és minden általunk meghirdetett ingatlannak a pontos adatainak közléséről friss tulajdoni lapból tájékoztatunk.

Ingatlannal kapcsolatos ügyintézésben teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek


Ingatlanok hirdetéseIrodánkra bízott ingatlanokat, sajtóban, saját honlapon, és több internetes portálon hirdetjük


Ingatlanok bemutatásaAz érdeklődőknek személyesen mutatjuk be az ingatlanokat, és szakmai tanácsokkal látjuk el a döntéshozatalban. Az adás-vétel lebonyolítását és összehangolását végig követjük, és mindkét fél érdekeit figyelembe véve készítjük elő.HitelügyintézésA hitel felvétele Ügyfeleink számára hosszú évekre szóló kötelezettséget jelent, ezért hiteltanácsadónk tudása legjavát adva, felelősségteljesen segítik elő a jó döntés meghozatalát. Mindig objektíven tájékoztatja a pontos termékjellemzőkről, folyamatokról. Hitel ügyintézőnk több bankkal áll, folyamatos napi kapcsolatban. Naprakész pontos információval tud szolgálni a hitelt igénylő részére.

- támogatott lakáshitel,
- deviza lakáshitel,
- deviza személyi kölcsön,
- hitel kiváltás,
- szabad felhasználású hitel,
- személyi kölcsön,
- vállalati hitel,

melyekre rövid idő alatt választ kap a hitelképességéről, és az Önnek legkedvezőbb Bank kiválasztásáról.

Irodánk díjtalan hitel közvetítést biztosít ügyfeleink számára.Jogi tanácsadásAdás-vételi szerződés megkötéséig munkatársaink jogi tanácsokkal is ellátják az érdeklődőket.
Irodánk ügyvédje adás-vételi szerződés megkötéséhez szívesen áll rendelkezésükre.Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!